WinSu 11

Päivitys on tarkoitettu vuoden 2015 ohjeiden mukaiseen lannoitussuunnitteluun.

Ohjelma ei korvaa WinSu 10 ohjelmaa, vaan asennus tapahtuu eri kansioon. WinSu 10:llä aikaisempina vuosina päätetyn suunnitelman lohkot voidaan hakea suunnittelun pohjaksi, mutta valmista WinSu 10 suunnitelmaa ei voida siirtää 11-versioon, koska suunnittelun perusteet ovat muuttuneet täysin.

Päivityksen hinta on 49,60€, sis alv. 24% (veroton 40€).

Tilaa päivitys sähköpostitse pentti.kuokkanen@pp.inet.fi. Saat vastapostissa laskun ja asennuksen salasanan. Ilmoita viestissä nimesi, osoitteesi ja onko ohjelmasi kartallinen vai kartaton versio.

Jos haluat salasanan nopeammin, niin soita tai lähetä tekstiviestillä pyyntö numeroon 045 131 5156. Ilmoita viestissä onko ohjelma kartallinen vai kartaton. Lähetä tässäkin tapauksessa sähköpostiviesti, jotta voin lähettää laskun.

Viimeisin päivitys on tehty 2.5.2015, jossa on korjattu nurmien P-lannoituksessa ollut virhe, jonka seurauksena kuivaheinälle tuli liian pieni P-suositus (laitumen P-suositus).

Kartaton päivitysohjelma ladataan nuoli.gif (850 bytes) tästä

Kartallinen päivitysohjelma ladataan nuoli.gif (850 bytes) tästä
Ohjeita lataamiseen ja asentamiseen

Nykyisten selainten tietoturva saattaa vaikeuttaa lataamista. Hankalin on Internet Explorer, joka on selaimista kaikkein yleisin. Jos se on käytössäsi, voit suorittaa lataamisen näin:

Napsauta latauslinkkiä, jolloin ikkunan alalaitaan ilmestyy toimintopalkki. Napsauta siitä Tallenna-painikkeen mustaa nuolta.Valitse avautuvasta valikosta Tallenna nimellä.
Tämän jälkeen avautuu Windowsin Tallenna nimellä -ikkuna, josta valitset minne tallentaminen tapahtuu. Valitse tallennuspaikaksi Työpöytä, josta asennusohjelma on helppo löytää.

Paina Tallenna- painiketta.
Selainikkunan alaosaan ilmestyy tietoturvapalkki. Sulje se.
Käynnistä Työpöydällä oleva asennusohjelma kaksoisnapsauttamalla sitä.
Tämän jälkeen avautuu käyttäjätilien valvontaikkuna, josta sallit asennusohjelman suorittamisen. (Tästä ei ole kuvaa).

Ja jotta asentaminen olisi mahdollisimman hankalaa, niin virustorjunta voi tässä vaiheessa vielä estää asentamisen. Alla olevassa esimerkkikuvassa Norton.

Salli asennusohjelman suorittaminen.

Joskus voi käydä niin, että virustorjunta poistaa asennusohjelman ennen kuin ennätät sallia sen suorittamisen. Lataa silloin asennusohjelma uudestaan ja yritä paremmalla onnella.