Metsänpoika-Tiemestari

 

 Metsänpoika


Metsänpoika on metsästäjien ja metsästysseurojen ATK- ohjelma. Se sisältää monipuolisen seurakirjanpidon, johon voidaan liittää kartta.

Karttaosan avulla voit piirtää vuokrasopimusalueet sekä tallentaa merkintöjä ja muistiinpanoja suoraan karttapohjalle. Kartta perustuu MML:n ilmaiseen aineistoon, eikä sen käytöstä muodostu mitään kuluja

Ohjelmaan on saatavissa lisäosana kirjanpito. Se on toteutettu niin, että kirjaukset voidaan tehdä ilman monimutkaista debet-kredit menettelyä. Tilikartta on muokattavissa, ja ohjelmalla luodut jäsenmaksut ja muut laskut voidaan tuoda suoraan kirjanpitoon.

Metsänpojan tietokanta ja kartat on mahdollista jakaa useammalle käyttäjälle pilvipalvelun kautta. Siten seuran toimihenkilöt voivat päivittää yhteisiä tietoja omilta koneiltaan käsin.
 
Metsästysseurojen kartat
   
Tutustu jäsenmaksujen ominaisuuksiin  
Tutustu jäsenrekisterin ominaisuuksiin  
Tutustu vuokrasopimusten ominaisuuksiin
 Tutustu kirjanpidon ominaisuuksiin  
Tutustu kartan ominaisuuksiin
Metsänpojan kartta on Suomessa ainoa metsästysseuroille tarkoitettu karttaohjelma, jossa on tämänkaltaiset ominaisuudet.
Mitä muuta  

Metsänpoika 5-versio on valmistunut, katso mitä uutta se sisältää
 

Lataa ohjelman kokeiluversio tältä sivulta.

Metsänpoika 2, 3 ja 4-versioiden käyttäjät. Tutustukaa uuteen ohjelmaversioon kokeiluohjelman avulla. Ohjelma toimii modernissa NET-ympäristössä, ja se on täynnä uusia, käyttökelpoisuutta parantavia ominaisuuksia. Erityisesti kannattaa tutustua kartta-ohjelmaan.

 
Hinnoittelu, sis. alv 24% Uusi ohjelma Päivitys 2, 3 tai 4-versiosta
Ohjelma perusversio: jäsenrekisteri, maanvuokrasopimukset, jäsenmaksut, yksittäiset laskut, seuran asiakirjat. 200€ 100€
Kartallinen versio. Edelliset + kartta. 350€  150€ 
Kirjapito, voidaan liittää mihin tahansa edellisistä versioista. +100€  
Kartta + maanvuokrasopimukset. Vain kartta ja maanvuokrasopimukset.  200€   
Pelkkä kirjanpito  150€  
Ohjelmassa ei ole vuotuista päivitysmaksua, sitä voi käyttää rajoittamattoman ajan ja asentaa useammalle seuran jäsenen koneella. Tiedot ovat yhteiskäytössä pilvipalvelun kautta. Ohjelma sisältää ilmaisen päivitystoiminnon, jonka avulla ohjelma pysyy ajan tasalla.

Käyttöjärjestelmät: W8, W10 ja W11.

Myös vanhemmat Windows-versiot käyvät, jos niihin on asennettu Microsoft .NET Framework 4.5.2 tai sitä myöhempi versio. Sen voi ladata tästä.

Seuran jäsen- ja maanvuokratiedot voidaan lukea ohjelmaan valmiiksi Excel-taulukosta tai muiden metsästysseuroille tarkoitettujen ohjelmien tietokannoista. Tietojen siirto sisältyy ohjelman hintaan.  

Ohjelmaan liittyvät tiedustelut: sähköposti pentti.kuokkanen(at)pp.inet.fi, puhelin 045 131 5156 tai 013 651 023

    

Metsänpoika on ollut markkinoilla vuodesta 2009 lähtien, ja näinä vuosina sadat metsästysseurat ovat valinneet sen ohjelmakseen.

Vuosien myötä siihen on lisätty käyttäjien toivomia ominaisuuksia, ja nykyisessä muodossaan se on ominaisuuksiltaan monipuolisin markkinoilla olevista metsästysseurojen ohjelmista.