Metsänpoika-Tiemestari

 

 Metsänpoika


Metsänpoika on metsästäjien ja metsästysseurojen ATK- ohjelma. Se sisältää monipuolisen seurakirjanpidon, johon voidaan liittää kartta.

Karttaosan avulla voit piirtää vuokrasopimusalueet sekä tallentaa merkintöjä ja muistiinpanoja suoraan karttapohjalle.

Ohjelmaan on saatavissa lisäosana kirjanpito. Se on toteutettu niin, että kirjaukset voidaan tehdä ilman monimutkaista debet-kredit menettelyä. Tilikartta on muokattavissa, ja ohjelmalla luodut jäsenmaksut ja muut laskut voidaan tuoda suoraan kirjanpitoon.

Metsänpojan tietokanta ja kartat on mahdollista jakaa useammalle käyttäjälle pilvipalvelun kautta. Siten seuran toimihenkilöt voivat päivittää yhteisiä tietoja omilta koneiltaan käsin.

Metsästysseurojen kartat
   
Tutustu jäsenrekisterin ominaisuuksiin  
Tutustu vuokrasopimusten ominaisuuksiin  
Tutustu jäsenmaksujen ominaisuuksiin  
Tutustu kartan ominaisuuksiin  
Tutustu kirjanpidon ominaisuuksiin  
Mitä muuta  

Lataa ohjelman kokeiluversio tältä sivulta.

Metsänpoika 2- ja 3-versioiden käyttäjät. Tutustukaa uuteen ohjelmaversioon kokeiluohjelman avulla. Ohjelma on siirretty moderniin NET-ympäristöön, ja se on täynnä uusia, käyttökelpoisuutta parantavia ominaisuuksia. Nyt on hyvä aika päivittää ohjelma.

 
Hinnoittelu Uusi ohjelma Päivitys 2- tai 3-versiosta
Ohjelma perusversio: jäsenrekisteri, maanvuokrasopimukset, jäsenmaksut, yksittäiset laskut, seuran asiakirjat. 190€ 60€
Kartta + maanvuokrasopimukset. Vain kartta ja maanvuokrasopimukset (ei jäsenrekisteriä, ei laskutusta, ei seuran asiakirjoja). 250€ 75€
Täydellinen versio. Sisältää kaikki ohjelman toiminnot. 390€ 110€
Kirjapito voidaan liittää mihin tahansa edellisistä versioista. +80€

 Käyttöjärjestelmät: XP, Vista, W7, W8 ja W10.

Seuran jäsen- ja maanvuokratiedot voidaan lukea ohjelmaan valmiiksi Excel-taulukosta tai muiden metsästysseuroille tarkoitettujen ohjelmien tietokannoista. Tietojen siirto sisältyy ohjelman hintaan.  

Ohjelmaan liittyvät tiedustelut: sähköposti pentti.kuokkanen(at)pp.inet.fi, puhelin 045 131 5156 tai 013 651 023

    

Metsänpoika on ollut markkinoilla vuodesta 2009 lähtien, ja näinä vuosina sadat metsästysseurat ovat valinneet sen ohjelmakseen.

Vuosien myötä siihen on lisätty käyttäjien toivomia ominaisuuksia, ja nykyisessä muodossaan se on ominaisuuksiltaan monipuolisin markkinoilla olevista metsästysseurojen ohjelmista.