Metsänpoika-Tiemestari


Esittelyohjelmat

 
Tiemestari

Edullinen tutustumistarjous: ilmainen kokeiluohjelma, joka toimii vuoden ajan ilman mitään käyttörajoituksia!

Kokeiluo
hjelma on saatavissa tikulla, voit tilata sen puhelimitse 045 131 5156 tai 013-651 023 tai sähköpostitse pentti.kuokkanen(ät)pp.inet.fi. Liitä viestiin postiosoitteesi, koska asennusohjelma toimitetaan kirjeitse.

Kokeiluohjelma on ladattavissa myös Internetistä lataa

Kokeiluohjelman esite on ladattavissa tästä

Pdf-esite kartan käyttämisestä on ladattavissa tästä

Kokeiluohjelman esimerkkeihin liittyvät tiedostot ovat ladattavissa tästä.Metsänpoika

Kokeiluohjelma on ladattavissa Internetistä lataa

Kokeiluohjelman esite on ladattavissa tästäKoska tietoturvaohjelmat voivat estää Internetistä ladatun ohjelman suorittamisen, niin esittelyhjelma on saatavissa myös tikulla. Voit tilata sen puhelimitse 045 131 5156 tai 013-651 023 tai sähköpostitse pentti.kuokkanen(at)pp.inet.fi


Ohjelma tarvitsee toimiakseen Microsoftin .NET-2 ohjelmakehyksen. Se on valmiina asennuksena Vista, W7, W8 ja W10 koneissa, kahdessa jälkimmäisessä kuitenkin uinuvana niin, että kun sitä tarvitsevaa ohjelmaa käynnistetään ensimmäistä kertaa, niin käyttöjärjestelmä pyytää luvan kirjaston lopulliseen asentamiseen.

Jos sinulla on W8 tai W10 kone, ja .NET 2-kirjastoa ei ole jonkin muun ohjelman puolesta aikaisemmin tarvittu, niin hyväksy tämä käyttöjärjestelmän esittämä asennuspyyntö.

Metsänpoika 3-käyttäjät

Voitte lukea oman seuranne tiedot kokeiluohjelmaan Metsänpojan edellisestä versiosta. Kokeiluohjelmassa on lukumääriin liittyviä rajoituksia, joten sitä ei voi käyttää kaikilta osin samalla tavalla kuin ostettua ohjelmaa, mutta pääsette kokeilemaan ohjelman uusia ominaisuuksia oman seuranne aineistolla.

Metsänpoika 2-käyttäjät

Metsänpoika 2:n tiedot voidaan siirtää 4-versioon erillisenä toimenpiteenä. Jos tarvitsette tällaista muunnosta, niin ottakaa yhteyttä (pentti.kuokkanen(ät)pp.inet.fi).