Metsänpoika-Tiemestari


Esittelyohjelmat

 
Tiemestari

Edullinen tutustumistarjous: ilmainen kokeiluohjelma, joka toimii vuoden ajan ilman mitään käyttörajoituksia!

Kokeiluo
hjelma on saatavissa tikulla, voit tilata sen puhelimitse 045 131 5156 tai 013-651 023 tai sähköpostitse pentti.kuokkanen(ät)pp.inet.fi. Liitä viestiin postiosoitteesi, koska asennusohjelma toimitetaan kirjeitse.

Kokeiluohjelma on ladattavissa myös Internetistä. Chrome- ja Edge-selaimet eivät kuitenkaan salli ohjelman lataamista, mutta Firefox ja Opera -selaimilla se on mahdollista, ja voit ladata asennusohjelman suoraan tästä lataa

Kokeiluohjelman esite on ladattavissa tästä

Pdf-esite kartan käyttämisestä on ladattavissa tästä

Kokeiluohjelman esimerkkeihin liittyvät tiedostot ovat ladattavissa tästä.Metsänpoika

Kokeiluohjelman lataamista koskevat samat ongelmat kuin Tiemestari-ohjelmaa tuossa yllä.

Koska tietoturvaohjelmat voivat estää Internetistä ladatun ohjelman suorittamisen, niin esittelyohjelma on saatavissa myös tikulla. Voit tilata sen puhelimitse 045 131 5156 tai 013-651 023 tai sähköpostitse pentti.kuokkanen(ät)pp.inet.fi

Kokeiluohjelma on ladattavissa Internetistä lataa

Kokeiluohjelman asennusohje on ladattavissa tästä

Käyttöjärjestelmät: W8, W10 ja W11. Myös vanhemmat Windows-versiot käyvät, jos niihin on asennettu Microsoft .NET Framework 4.5.2 tai sitä myöhempi .NET Framework-versio. Sen voi ladata ja asentaa tästä.

Kartta-ohjelma vaatii 64 bittisen käyttöjärjestelmän (se on lähes kaikissa koneissa).

Metsänpoika 4, 3 ja 2-käyttäjät

Voitte lukea oman seuranne tiedot kokeiluohjelmaan Metsänpojan edellisestä versiosta. 5-version kokeilu ja käyttö ei muuta edellisten versioiden toimintaa.